dimecres, 10 de gener del 2018

Les Tres Badies

Es tracta de tres platges que hi ha a l'est d'Antsiranana a l'altra banda del cap d'Andranomody, la Baie des Français, la Baie des Sakalavas i la Baie des Pigeons. Una excursió típica i obligada per tot turista que passi algun dia a Antisranana.


Des de la primera d'elles, la badia del Francès vam poder veure tortugues marines nedant i traient el cap per a respirar a uns centenars de metres de la costa!


Quan la marea baixa deixa al descobert les roques que ella mateixa ha anat esculpint.


En els forats i piscines que romanien amb aigua en retirar-se la marea, observàvem uns dibuixos estranys. Eren els caminets que deixaven cargols de mar tot 'pasturant'.


Era mitja tarda i estàvem pràcticament sols.


En un principi no volíem pas venir-hi, de platges en veuríem moltes més, i ens esperàvem un lloc molt turístic sense res d'especial, per les fotografies que havíem pogut veure. Però la veritat és que sense gent, amb el sol a mitja alçada i una temperatura la mar d'agradable s'hi estava d'allò més bé.


Això si, el mar aquí no para quiet i no convida a banyar-s'hi


És un lloc on et recomanen no venir sol perquè s'ha donat algun cas de robatori a turistes. Però vaja, com a tot arreu, pots tenir mala sort.



Ja tornant vam aturar-nos a veure de més a prop aquests curiosos arbres que tot i assemblar-se als baobabs no tenen res a veure. Es tracta d'un Pachypodium, l'espècie concreta la desconec.


I aquests els seu fruits



Madagascar és un paradís pels ocells, ja ho he mencionat anteriorment, i un lloc on tens el privilegi de tenir-los realment a prop. A sota una parell d'abellerols de Madagascar (Merops superciliosus) prenent el sol.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada