Viatges

SICÍLIA 2013
 
Com ve sent tradició... pel considerable retard.... penjo finalment el reportatge de les últimes vacances. En aquest cas el destí va ser Sicília i inicio el reportatge amb la imatge del Crist Pantocràtor del 'Duomo di Monreale'. Es tracta d'un mosaic ric en daurats que presideix l'absi i recorda els pantocràtors de les esglésies romàniques de la Vall de Boí. Aquests Crist en mosaic no és exclusiu de Monreale, de fet, es troben crists semblants en esglésies d'altres poblacions de l'illa, com Cefalú.

http://questiodellum.blogspot.com.es/2014/02/sicilia-2013.html

 Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!


SARDENYA 2013 - COSTA OEST

Les cales més famoses i buscades de Sardenya es troben a la costa est, des de la Costa Smeralda fins la Costa Rei passant per les paradisíaques cales del Golfo d'Orosei. La veritat és però, que cales i platges magnífiques en trobem per tota l'illa, com les de la costa oest; i general són menys freqüentades que les de l'altre costat! Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
SARDENYA 2013 - CAGLIARI DES DE LA SELLA DEL DIAVOLO

 
La Sella del Diavolo des de la platja de Cagliari, 'Il Poetto'. L'excursió és senzilla i pel que costa, val la pena dedicar-hi part d'algun matí o tarda que estiguem per la ciutat. Des d'aquest punt podem fer-nos una idea de Cagliari i els seus entorns sense gaire esforç!

 Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
SARDENYA 2013 - GOLA DI PIRINCANES

La costa és el que identifica sens dubte aquesta illa, però Sardenya amaga al
seu interior muntanyós racons soprenents, on l'aigua, tot i que dolça, n'és
també protagonista.
 
 
Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!

LONDRES 2012

Per tancar l'any penjo el reportage de Londres (4 mesos després...). I es que si espero gaire més ja no valdrà la pena!
Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
CÒRSEGA 2012 - MARE E MONTI

6 anys després tonem a Còrsega per descobrir racons que ens van quedar pendents i acabem amb més ganes de tornar-hi, potser abans que passin 6 anys més, per descobrir molts altres llocs que per limitacions de temps no hem pogut veure!

Aquest cop la nostra ruta començava al port de Toulon (França) després de 6 hores de cotxe des de Barcelona!


Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
CÒRSEGA 2012 - LAVU DEL ORIENTE

El Magnífic Llac d'Oriente (2061m) de camí al famós Monte Rotondo.
 

Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
CÒRSEGA 2012 - RUISSEAU DE PURCARACCIA

A l'extrem sud-est de la gran serrala corsa trovem un indret sorprenent tant pel paissatge de muntanya de roca pulida discretament sembrada d'esbelts pins, com pel riu que hi ha modelat el seu camí al llarg dels anys. El resultat, paradisíac.

Aiguilles de Baviella a primera hora del matí venint de Zonza per la D268Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
MENORCA, ABANS UNA ILLA MÉS TRANQUILA...

Al sud trobem també la famosa cala en Turqueta d'agües del color al què ja fa certa referència el nom!


Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
CÒRSEGA 2006

Tot fent arqueologia fotogràfica m'he decidit a publicar un resum del viatge per Còrsega d'ara fa 6 anys. No és casualitat, tot s'ha de dir! Darrerament, diverses persones del meu voltant s'han estat plantejat d'anar-hi de vacances i a banda d'aconsellar-ho rotundament, aprofito per presentar a mode de reportage la nostra aventura per aquesta fantàstica illa!


Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
WASHINGTON

La capital dels EEUU pot ser considerada un destí secundari en tenir Nova York tant a prop, però així com a Nova York trobes el que t'esperes, Washington et sorpèn, potser perquè no t'esperes res!

És una ciutat immensa en extensió però amb poc més de mig milió d'habitants (una densitat 3 vegades inferior a la de Nova York). És una ciutat que es caracteritza per grans avingudes d'edificis baixos i de línies geomètriques i simples, on qualsevol desplaçament suposa recórrer grans distàncies.Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!
NEW YORK

Una de les maneres de fer-se una idea de què és Nova York o més concretament Manhattan, és entrant-hi a través d'una de les seves icones més conegudes, el Brooklyn Bridge:


Clica sobre la imatge per accedir a l'article sencer!