dilluns, 23 de novembre del 2015

Capitol Reef National Park

Vam travessar Capitol Reef d'oest a est per la 24. Podem dir amb molta recança, que vam poder veure poca cosa d'aquesta meravella geològica, estàvem de pas.


Les roques són d'un vermell fosc que en la resta de parcs, amb menys varietat de color, almenys en aquesta zona.


Els paisatges són bonics miris on miris, però el més espectacular devia ser resseguir total la vall del Reef de nord a sud. Per això calia destinar un o dos dies aquest parc i no entrava dintre dels seleccionats. S'ha de triar!

Vam parar a dinar a l'àrea de Fruita i mentre dinàvem vam tenir la sort de veure una petita joia de la natura, un colibrí que fent un brunzit de petit helicòpter va aparèixer de sobte sobre nostre, es va aturar sostenint el vol a poc més d'un metre del meu nas i va desaparèixer tal com havia aparegut, de sobte i sense poder-lo seguir ni amb la vista. Em vaig quedar amb les ganes de fer-li una fotografia però va anar tot massa ràpid. Ens vam haver de conformar amb un parell de cérvols jovenets que durant una estona ens van fer companyia al mateix prat on menjàvem.


En la fotografia següent, la Fruita Farm, una antiga granja que forma part d'una espècie de museu rural, situada en un entorn magnífic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada